۱۴۰۰ اردیبهشت ۴, شنبه

  

برای فاجعه کرونا در ایران؛ چراغ سبز برای برپایی مراسم مذهبی!بسته هستند

برجام/انتخابات؛ خواست مردم با خواست حاکمیت متفاوت…



مصطفی هاشمی‌طبا، فعال سیاسی گفته: جامعه علاقه‌ای به انتخابات ۱۴۰۰ نشان نمی‌دهد. خواست مردم با خواست حاکمیت متفاوت است. یک فعال سیاسی دیگر اصلاح طلب هم گفته: امکان حضور مردم در انتخابات به حداقل رسیده است

وی باره مشارکت

درانتخابات پیش رو می‌گوید: جامعه، جامعه سردی است، امکان حضورش در انتخابات به حداقل رسیده است و هیچ اتفاق خاصی هم نیفتاده که جامعه دوباره گرم شود و چشم اندازی که ما می بینیم چشم انداز روشنی نیست.

به گزارش خبرآنلاین، ابراهیم اصغرزاده می‌گوید: در همه جای دنیا سیاستمداران، احزاب بر اساس قطعیت‌ها، سیاست‌ها، چیزی که می‌خواهند اجرا کنند می‌آیند با مردم حرف می‌زنند اما الان اصلا نمی‌دانیم که قرار است چه اتفاقی بیفتد، شورای نگهبان آنجا نشسته است و به راحتی می‌تواند صلاحیت تمام کاندیداهای ما را رد کند و آب از آب تکان نخورد.

وی افزود: یک فرصتی برای کشور وجود دارد برای اینکه انتخابات پیش رو را مثلا معنادار کند و بگوید که هم قانون اساسی به این انتخابات معنا می‌بخشد و هم این ظرفیت وجود دارد که گروه هایی که مشابه آن هسته سخت قدرت نمی‌اندیشند، بیایند. به نظر می‌رسد همین مسئله را هم مهندسی می‌کنند هم تحمل نمی‌کنند که یک انتخاباتی معنادار برگزار شود و باید حتما انتخابات ریاست جمهوری معطوف به یک نتیجه دولت جوان حزب اللهی باشد که از نظر آنها شک و شبهه ای هم در آن نباشد.

باید به آقای اصغرزاده گفت: جامعه سرد نشده است. در نقطهٔ جوش و آمادگی برای قیام قرار دارد. جامعه در حال غلیان است و علامت غلیان آن خروش هر روزه در کف خیابان‌ها و بایکوت نمایش انتخابات و طرد کلیت نظام ولایت فقیه است. به بن‌بست رسیدن هر دو جناح در معرفی نامزد انتخاباتی، بیانگر اعتلای شعور سیاسی مردم و روی‌آوری آنها به استراتژی تغییر نظام به‌ عنوان تنها راه‌ حل در شرایط کنونی است.

منتشرشده در اخبار | دیدگاه‌ها برای برجام/انتخابات؛ خواست مردم با خواست حاکمیت متفاوت…بسته هستند

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

  دادگاه تجدیدنظر؛ بنجامین بریر به ۸ سال و ۸ ماه حبس محکوم شد خبرگزاری هرانا – شعبه ۷