۱۳۹۹ دی ۱۰, چهارشنبه

 


زمینه‌ چینی برای پیامدهای ناگوار واکسن رژیم خامنه ای



در ایران ابراز نگرانی می شود که ماجرای ساخت واکسن ضد کرونا به یک مصیبت ملی مبدل گردد. این نگرانی در پیام های متعددی در شبکه های اجتماعی بازتاب یافته و امروز (چهارشنبه) حتی در مقاله های اساسی برخی روزنامه های تهران بازتاب یافته است.

داروسازان ایرانی در نامه سرگشاده ای گفته اند که جمهوری اسلامی فاقد تجهیزات علمی لازم برای ساخت واکسن می باشد و آزمایش آن هم نمی تواند مورد اعتماد قرار گیرد.

از پیام هایی که در شبکه های اجتماعی انتشار یافته، چنین بر می آید که بسیاری از ایرانیان نگران آن هستند که این واکسن بی آنکه اطمینان حاصل گردد که بی خطر است، به بازار آید و جان هزاران نفر ایرانی را به خطر اندازد.

کیهان خامنه‌ای در شماره روز چهارشنبه ۱۰دیماه برای پیامدهای ناگوار واکسن سرهم‌ بندی شدهٔ رژیم که هنوز یک روز بیشتر از نمایش آن نگذشته زمینه ‌چینی کرد و نوشت: اگر احیاناً اتفاق ناخوشایندی حین تست واکسن ساخت داخلی رخ بدهد، شبکه‌های ماهواره‌یی و مجازی دشمن آن را برجسته کرده و علیه واکسن داخی موضع خواهند گرفت.

تلاش باند مافیایی برای دستیابی به واکسن کرونا

منابع خبری در تهران به رادیو پیام اسرائیل گفتند که از هم اکنون گروه هایی در ایران گرد آمدند که هدفشان دست یابی به واکسن ضد کرونا و فروش آن در بازار سیاه است.

یکی از عللی که زمینه را برای فعالیت این باند مافیایی هموار می سازد، این ارزیابی است که شمار واکسن هایی که به ایران وارد شود، در مرحله نخست بسیار ناچیز خواهد بود و تقاضا برای تزریق آن صدها برابر ارزیابی شده و این موجب ایجاد بازار سیاه می شود.

در این خبر آمده است که بیم آن میرود که پس از ورود نخستین محموله واکسن به ایران، هزاران بسته آن، از همان مرحله فرودگاه ناپدید شود و گروه هایی مافیایی که از همکاری سپاه پاسداران و مقامات فرودگاه برخوردار هستند، محموله هایی را همراه با سردخانه آن، بدزدند و در اختیار خود بگیرند.

مدیریت فرودگاه تهران به دست سپاه پاسداران است و همکاری از جانب این نهاد، موفقیت باند مافیایی را در ربودن محموله ها هموار می سازد.

این در حالیست که رسانه‌های جمهوری اسلامی امروز خبر دادند که نخستین «واکسن ایرانی» کرونا «با موفقیت» به یک زن تزریق شد. نام این داوطلب، طیبه مخبر، دختر رئیس ستاد اجرایی فرمان امام، اعلام شده است.

به گزارش رادیو فردا، علی عسگری، معاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان امام هم دومین داوطلب تزریق این واکسن بوده است. او پس از تزریق واکسن گفت که « این واکسن کاملا ایمن است» «این موضوع ثابت خواهد شد».

ستاد اجرایی فرمان امام از نهادهای اقتصادی زیر نظر رهبر جمهوری اسلامی است و انحصار تولید ماسک در کشور را در دست دارد. در حال حاضر، یک شرکت وابسته به این تشکیلات عظیم اقتصادی در حال کار روی تولید واکسن کروناست.

این در حالی است که در هفته‌های اخیر بسیاری از کاربران شبکه‌های اجتماعی و افکار عمومی در ایران خواستار خرید و واردات واکسن مشترک کنسرن آمریکایی فایزر و شرکت داروسازی آلمانی بیون‌تک، شده‌اند تا با روند مرگ‌ومیر ناشی از ابتلا به این ویروس مقابله شود.

در همین حال یک مقام ارشد پلیس اروپایی در مورد واکسن‌های تقلبی و سایر جرایم مربوط به واکسن کرونا هشدار داده است. به گفته او، عرضه واکسن‌های تقلبی خطری جدی است.

مدیر یوروپل (پلیس اروپا؛ آژانس اتحادیه اروپا برای همکاری در اجرای قانون) نسبت به این خطر هشدار داده که ممکن است برخی سعی کنند با استفاده از تقاضای بسیار بالا برای واکسن کرونا، واکسن‌های تقلبی به بازار عرضه کنند.

در ایران بسیاری از مردم خواستار خرید واکسن‌های مورد اعتماد هستند که مخصوصا توسط شرکت‌های آمریکایی تولید شده اما مقام‌های حکومتی در چند هفته گذشته سخنان ضد و نقیضی درباره خرید واکسن مطرح کرده و هنوز به طور علنی نگفته‌اند که چه واکسنی و از کدام شرکت می‌خواهند بخرند.

اما رییس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی گفته که این سازمان از شنبه پیش با هماهنگی رئیس‌جمهور (روحانی) مشغول خرید واکسن چینی شده است.

این در حالیست که خبرگزاری ایرنا در گزارشی گفت: تولید اجناس تقلبی در چین اگرچه موضوع تازه ای نیست و برای بسیاری از مردم جهان به ویژه ایرانیان سابقه ای طولانی دارد اما این بار کار تولیدات تقلبی در چین از پوشاک و لوازم مصرفی گذشته و وارد عرصه دارو و درمان شده است.

این منبع نوشت: در تازه ترین مورد از کشف اجناس تقلبی، تولید نوعی واکسن قلابی بیماری هاری به دلیل مخاطرات پزشکی و بهداشتی برای چین و کشورهای دیگر، واکنش های شدیدی به دنبال داشته است.

این واکسن تقلبی مصارف بهداشتی و پزشکی دارد و توسط شرکت ‘چانگ شنگ چانگ چون’ در استان ‘جی لین’ چین تولید شده است که شرکتی با مسئولیت محدود به حساب می آید.

در همین حال رئیس بخش عفونی بیمارستان لرستان گفته مسئولان جان مردم و کادر درمان را بازیچه کم‌کاریهای خود قرار دادند. حق مسلم کادر درمان و مردم است که دولت برای ما واکسن کرونا را تهیه کند. بعید می‌دانم وضعیت اقتصادی ما از عراق جنگ‌زده بدتر باشد. خرید ۱۰۰میلیون دوز واکسن مگر چقدر می‌شود که آقایان مدام بهانه‌تراشی می‌کنند.

روزنامهٔ جهان صنعت هم نوشت: تهیه واکسن خارجی کرونا یک خواسته و حق ملی است، اما مسئولان بارها بهانه آوردند که تحریم هستیم، یخچال مناسب نداریم! در حالی خبری از واکسن معتبر در ایران نیست که ۸۰کشور ۷میلیارد دوز واکسن فایزر را تهیه کردند و به‌صورت رایگان در اختیار مردم قرار دادند. در لیست کشورها حتی نام اکوادور، پاناما، قزاقستان، عراق و ونزوئلا دیده می‌شود و تنها نام ایران در این لیست نیست.

روزنامهٔ شرق نیز در این باره نوشت: کادر درمان در ایران با کمترین تجهیزات در خط اول مقابله با کرونا قرار گرفته و هر روز نیز خسارات جبران‌ناپذیری را متحمل می‌شود، هیچ‌کس (از حکومت) هم به کمک آنها نمی‌آید.

این روزنامه افزود: در اطراف ایران کشورهای زیادی از جمله عراق و عربستان کار پیش‌خرید واکسن را شروع کردند. حتی ونزوئلا هم پیش‌خرید واکسن را انجام داده است، ولی هنوز در ایران خبری از خرید واکسن کرونا نیست….چرا مردم و کادر درمان ما باید از تزریق واکسن محروم باشند؟ مگر جان مردمان ایران ارزشی ندارد؟ طاقت همه طاق شده است. این طاقت طاق تا کجا ادامه خواهد یافت؟

واکسن آمریکایی در ایران ولی فقط برای خودشان!

روزنامه آفتاب یزد به نقل از دکتر محمدرضا محبوب فر، اپیدمولوژیست در باره ورود واکسن کرونا به ایران نوشت: مسئولان اطلاعات ضد و نقیض به جامعه ارسال می‌کنند مثلا در مورد همین واکسن بیماری کرونا اعلام شده که واردات واکسن‌های خارجی از لحاظ مسائل فنی و از لحاظ بودجه امکان پذیر نیست اما از طرفی شاهد هستیم که واکسن کرونا از کشورهای معتبر به صورت قاچاق در کشور در حال دست به دست شدن بین نورچشمی ها، آقازاده‌ها و برخی مسئولین است.

این روزنامه نوشت: اندک اندک زادروز یک‌سالگی «کروناویروس» فرا می‌رسد و تازه بحث‌هایی در جامعه بالاگرفته که «واکسن» این ویروس خطرناک، همین روزها است که از راه برسد اما دلهره در شهر پیچیده که میان این همه «نورچشمی»،«آقازاده»، «ژن خوب» و«مولتی میلیاردر» آیا واکسن گیرِ اقشار کم درآمد و کم برخوردار جامعه نیز می‌آید؟ خودشان می‌گویند از این خبرها نیست و در توزیع واکسن کرونا حتماً رعایت عدالت و تلاش برای اعتماد‌سازی لحاظ خواهد شد اما جامعه به دیده تردید می‌نگرد!

آفتاب یزد نسبت به تهیه نشدن واکسن کرونا برای ایران هشدار داد و نوشت: واکسن ساخته شده و بسیاری از کشورها هم در حال توزیع این واکسن آن هم به‌صورت رایگان بین مردم شان هستند. مطالبه جدی مبنی بر خرید واکسن کرونا بین مردم ایجاد شده است. نکته بسیار مهمی که در این میان وجود دارد این است که اگر دولت ایران نتواند طی ماه‌های آینده این مشکل را حل کند اثرات منفی را در میان مردم به‌وجود می‌آورد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

  دادگاه تجدیدنظر؛ بنجامین بریر به ۸ سال و ۸ ماه حبس محکوم شد خبرگزاری هرانا – شعبه ۷