ایران آخوندزده؛ دومین کشور فلاکتزدهی جهان+عکس
رتبه ایران در شاخص فلاکت در جهان….وضعیت برخی کشورهای جهان بر اساس شاخص فلاکت را مشاهده میکنید.ایران در این ردهبندی بعد از ونزوئلا، دومین کشور فلاکتزدهی جهان لقب گرفته است.
روحانی امروز در جمع اعضای دولت خود گفت: مناظره شب گذشته کاندیداهای ریاست جمهوری آمریکا نشان داد که آمریکاییها به چه اوضاعی گرفتار شده اند.
روحانی با اشاره به اینکه آمریکاییها در شرایطی هستند که هر روز یک توطئه ایجاد میکنند، گفت: آمریکاییها از یک طرف بدترین وضعیت را در کرونا داشتند و از طرف دیگر بدترین بیکاری امروز دامن آنها را گرفته و از طرف دیگر ناآرامیهای داخلی در این کشور از شرایط قبل بدتر است و در سیاست خارجی هیچ چیز هم به دست نیاورده اند.
یک فعال سیاسی اصلاحطلب با اشاره به وجود حاشیههای انتخاباتی و تاثیرگذاری آن در اعتمادسازی میان مردم و مسئولان اظهار کرد: برخی از شعارهایی که قبل از انتخابات داده میشود، ممکن است عملیاتی نشود و طبیعتا نارضایتیها و دلسردیهای مردمی را به دنبال خواهد داشت.
به گزارش اشگاه خبرنگاران علی محمد نمازی ادامه داد: نارضایتی مردم از وعدههای غیرقابل تحقق دولت، موجب کاهش اعتماد مردم شده و این موضوع کاملا در جامعه مشهود است؛ برای مثال ما حتی کاهش این بی اعتمادی را در انتخابات مجلس یازدهم هم مشاهده کردیم. شدت نارضایتی مردم و درجه بی اعتمادی در جامعه به یک نقطه خطرناک رسیده و بنده تعجب می کنم که چرا مسئولان به چنین قضیه مهم و اساسی توجه نمی کنند.
به گزارش خبرگزاری هرانا، به نقل از کانون نویسندگان ایران، روز چهارشنبه ۲ مهر ۱۳۹۹ مینا راد جهت سپری کردن دوران محکومیت خود به زندان قرچک ورامین منتقل شد.
خانم راد در تاریخ ۱۳ تیر ۹۹ به دادسرای فرهنگ و رسانه احضار و به اتهام “تبلیغ علیه نظام” محاکمه و به ۲ ماه حبس تعزیری و ۸ ماه حبس تعلیقی محکوم شد.
در تاریخ ۱ شهریورماه، حکم صادره در دادگاه تجدید نظر نیز عینا تایید شد.
مینا راد ۲۵ ساله اهل لرستان، در ۱۴ مهر ۹۷ به دلیل شرکت در تجمعات اعتراضی بازداشت و ۳ روز بعد موقتا آزاد شد.
مقامهای محلی ولایت فاریاب در شمال افغانستان تایید کردهاند که یک زن حامله روز گذشته در ولسوالی پشتونکوت این ولایت و در “منطقه زیر کنترل تروریستهای طالبان” ابتدا از ماشین پیاده و بعد توسط تفنگداران ناشناس در برابر چشمان دو کودکاش تیرباران شده است.
سخنگوی فرماندهی پلیس ولایت فاریاب، در گفتگو با بیبیسی گفت که این زن حدود ۳۰ سال سن داشته است. ذبیحالله جواد، مسئول دفتر کمیسیون حقوق بشر در ولایت فاریاب تیرباران شدن این زن را تایید کرد. آن طوری که جواد توضیح داد، این زن باشنده اصلی ولایت بلخ است و چند روز پیش برای دیدار با بستگاناش به شهر میمنه آمده بود. او نیز تایید کرد که این زن توسط “مردان مسلح نقابپوش” تیرباران شده است. جواد افزود که بررسیهای دفتر کمیسیون حقوق بشر افغانستان نشان میدهد که این زن حامله بوده است. به گفته وی، شوهر جمیله سرباز ارتش ملی افغانستان است و ممکن این موضوع یکی از دلایل قتل این زن بوده باشد.
خبرنگار سابق صداوسیما به شرکت در اعترافگیری اجباری متهم شد: فرصتی برای دادخواهی و افشای پشتپرده اعترافات تلویزیونی
«اکبر امینی» فعال سیاسی و زندانی سابق، در گفتگو با کانون مدافعان حقوق بشر، «احمد صمدی» خبرنگار شبکه «ایران اینترنشنال» را متهم کرد که در زمان بازداشت او در سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی کار میکرده و با ماموران وزارت اطلاعات در بازجویی و اعترافگیری همکاری داشته و در تهیه اعتراف تلویزیونی اجباری او نقش مستقیم داشته است.
زندانیان سیاسی گوهر دشت در پیام خود از جمله نوشته اند: «جوشش خون نوید تا قعر زندانها هم رسید. باز هم خون بیگناهی بر زمین ریخته شد و به سیلاب خون شهیدان این چهاردهه پیوست و در رگهای جوانان این میهن جاری شد».
آنها با یادآوری سالگرد شهادت سه تن از یارانشان رامین حسین پناهی و زانیار و لقمان مرادی که همین روزها در سالگرد اعدامشان هستیم تاکید کردند که دشمنی این حکومت با تمام مردم ایران است و کرد و فارس و ترک و شیعه و … نمی شناسد.
زندانیان سیاسی گوهر دشت در پایان این اعدام جنایتکارانه را محکوم کردند و گفتند «اعدام» تنها وسیله حفظ این نظام در ۴ دهه گذشته بوده است.
زندانیان سیاسی تاکید کردند که مردم و جوانان ایران خونهای به ناحق ریخته شده جوانان ایران را نه فراموش میکنند و نه می بخشند. جوانه ها ۲۵ شهریور
زندانیان بند سیاسی زندان ارومیە صبح امروز سەشنبە ٢٥ شهریور ٩٩ (١٥ سپتامبر ٢٠٢٠)، بە نشانە اعتراص بە وضعیت نامناسب بند، قطعی مداوم برق و قطع روزانە چند ساعت آب زندان، از گرفتن غذا خودداری کردەاند و نوری معاون مالی زندان بە زندانیان قول دادە کە ١٠ روز دیگر یا بە بند جدید منتقل میشوند و یا خواستەهای آنها اجرا خواهد شد.
بە گفتە یکی از زندانیان، پس از خروج نوری نیروهای گارد ویژە دو ورودی زندان را بستە و نیروهای گارد ویژە بە همراه حفاظت اطلاعات بە ریاست محمدی، بازرسی بە ریاست آذرنیا و معاون و رئیس زندان بە بند زندانیان سیاسی وارد و آنها را مورد ضرب و شتم قرار دادەاند.
این منبع در ادامە اعلام کرد کە نیروهای گارد ویژە با باتوم چندین زندانی را مورد ضرب و شتم قرار دادە و تلویزیون و یخچال بند را شکستە و کتابهای بند مذهبیها از جملە کتابهای قرآن را بە زمین ریختەاند کە این کار با واکنش زندانیان روبرو شدە است.
یک منبع مطلع در اینبارە اعلام کرد کە پس از هجوم نیروهای گارد ویژە بە بند سیاسی تمامی زندانیان محبوس در این بند کە ٤٥ نفر می باشند دست بە اعتصاب غذا زدە و نهار خود را بە زمین ریختەاند و نیروهای گارد ویژە در داخل سالن مستقر هستند و هر بار میخواهند یکی از زندانیان را با خود ببرند کە با مقامت دیگر زندانیان روبرو میشوند. هه نگاو 25 شهریور
بامداد روز دوشنبه ۱۰ شهریور ۳ کولبر به نامهای زانکو احمدی ، زانست حسن نژاد و سروش مکاری در نتیجه تیراندازی نیروهای مرزبانی ایران در منطقه «باژار» شهرستان سردشتکشته شدند. فرمانده مرزبانی استان آذربایجان غربی دو روز بعد در گفتگو با رسانههای دولتی ایران کولبران کشته را به عنوان «متجاوز مرزی» معرفی کرد و از کشتن این افراد توسط نیروهای تحت امر خود حمایت کرد.
شبکه حقوق بشر کردستان در چند روز گذشته در گفتوگو با تعدادی از اعضای خانواده این ۳ کولبر و شاهدان عینی در این منطقه به جزئیات بیشتری در این خصوص دست پیدا کرده است.
بر اساس مدارک شامل فیلم و عکس که در اختیار شبکه حقوق بشر کردستان قرار گرفته، بین ساعت ۵ تا ۶ بامداد روز دوشنبه ۱۰ شهریور، کاروانی از کولبران در فاصله چند کیلومتری از مرز ایران و اقیلم کردستان در منطقه «باژار» از سوی نیروهای حفاظت پاسگاه مرزبانی «بردهپان» سردشت از فاصله چند متری به رگبار بسته میشوند که در نتیجه آن زانست حسننژاد، ۲۵ ساله و پدر یک فرزند، زانکو احمدی، ۲۷ ساله و پدر یک فرزند و سروش مکاری ۲۰ ساله با اصابت گلوله نیروهای حفاظت مرزبانی کشته میشوند.
«نیروهای حفاظت پاسگاه بردهپان پس از کشتن این افراد و توقیف بار آنها، دستکم ۱۱ اسب آنها را به صورت دستهجمعی به رگبار بسته و کشتهاند.»
به گفته خانوادههای این کولبران، سروش مکاری با اصابت یک گلوله از پشت، زانکو احمدی با اصابت یک گلوله که شکم وی را متلاشی و به دستش نیز برخورد کرده و زانکو احمدی نیز با اصابت ۳ گلوله در جا کشته شدهاند و پس از انتقال به بیمارستان سردشت بدون انجام مراحل پزشکی قانونی پیکر آنها در اختیار خانوادهها قرار گرفته است.
شاهدان عینی در این منطقه با ارسال تصاویر و فیلم از محل کشته شدن این کولبران ضمن رد اظهارات فرمانده نیروی مرزبانی استان آذربایجانغربی به شبکه حقوق بشر کردستان گفتند: «نیروهای حفاظت نیروهای انتظامی پس از اطلاع از مسیر عبور این کولبران و از فاصله نزدیک بدون هشدار قبلی اقدام به تیراندازی به سوی این کاروان از کولبران کردهاند.»
به گفته این منابع، حمایت مسئولین نیروهای مرزبانی از کشتار کولبران و عدم پیگرد قضایی ماموران شلیک کننده باعث شده که نیروهای مرزبانی بدون هیچگونه مانعی به کشتار کولبران و کاسبکاران مرزی ادامه بدهند.
کمال حسینپور، نماینده سردشت پیرانشهر در مجلس نیز در گفتوگو ایلنا اعلام کرده است که این افراد متجاوز مرزی نبودند چرا که متجاوزان مرزی شامل افرادی می شوند که اشرار، ضد انقلاب و یا مسلح باشند که از طریق مرز وارد کشور میشوند. شبکه حقوق بشر کردستان
نمایندگان ملّت، علیه ملّت و محدودیت های بیشتر بر پیروان سایر ادیان، گرد هم آمدند
گرچه ساختار و بن مایه دولت جمهوری اسلامی ایران بر پایه شیعه ۱۲ امامی اصولی استوار است و در قانون اساسی آن، پیروان دیگر ادیان را با عنوان تحقیرآمیز”اقلیت” یاد کرده و همواره به منظور نابودی سایر عقاید از هیچ راهکاری دریغ نکرده اند، لیکن تصمیمات اخیر به اصطلاح نمایندگان مردم!، خشت کج دیگری است بر ویرانه ی قوانین ضد بشری جاری در ایران امروز.
گویا اصل ۱۶۷ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و مفاد ۴۹۸ و ۵۰۰ قانون مجازات اسلامی پس از ۴۲ سال، برای مقابله و سرکوب بهائیان، نوکیشان مسیحی، اهل سنت، دراویش، عرفان حلقه و… کافی نبوده و نیستند که نمایندگان مجلس شورای اسلامی ایران در واپسین روزهای اردیبهشت ۱۳۹۹با الحاق دو ماده به قانون مجازات اسلامی و به بهانه مقابله با هر نوع “اهانت به ادیان و مذاهب اسلامی”، تصویب نمودند که فعالیت پیروان سایر ادیان در ایران را بیش از پیش محدود سازند، بر اساس این مصوبه جدید :
هر کس در قالب فرقه، گروه، جمعیت یا مانند آن که با استفاده از شیوههای کنترل ذهن و القائات روانی در فضای واقعی یا مجازی اقدام به فعالیت آموزشی و یا تبلیغی کند مجازات شده و حمایت مادی از این فعالیتها و ارتباط با خارج از کشور نیز مشمول مجازاتهای زندان، شلاق و جریمه مالی است.
تصویب این قانون به منزله دشنه دیگری است به پیکره دردمند تشکل های دینی و آیینی کشور تا سیستم قضایی با آسودگی خاطر و با تفسیر مبهمی از واژه “اهانت“، به جرم سازی، بازداشت، حبس، تبعید و اعدام های خود تحت عناوین جاسوسی، تبلیغ علیه نظام اسلامی و اهانت به مقدسات شدت بخشد، با تکیه بر همین قانون است که نیروهای امنیتی در اقدامی هماهنگ، در شهرهای تهران، کرج و ملایر به منازل نوکیشان مسیحی یورش برده، وسایل شخصی آنها را ضبط کردند و آنان را با ضرب و شتم بازداشت نمودند و یا در اقدامی دیگر، هفت نوکیش مسیحی به نامهای حبیب حیدری، سام خسروی، مریم فلاحی، ساسان خسروی، مرجان فلاحی، پوریا پیما و فاطمه طالبی توسط دادگاه انقلاب بوشهر به حبس، جزای نقدی، تبعید، محرومیت از کار و حقوق اجتماعی محکوم شدند.
این قانون، فشار وارده بر پیروان آئین بهایی، دراویش و اهل سنت را بیش از گذشته کرده است از جمله:
محی الدین تازه وارد، زندانی سنی مذهب توسط دادگاه انقلاب ارومیه به اتهام “محاربه از طریق عضویت در گروههای سلفی” اعدام محکوم شد.
رضا رمضانی نیز در اسلام آباد غرب، به اتهام “توهین به مقدسات در فضای مجازی” توسط اطلاعات سپاه دستگیر شد.
فاروق ایزدی نیا، محقق و مترجم بهایی به اتهام “اقدام علیه امنیت ملی از طریق اداره تشکیلات بهایی” به ۱۰ سال حبس تعزیری محکوم گردید.
شهریار عطریان دیگر شهروند بهایی هم با اتهامی مشابه به ۶ سال حبس محکوم شد.
آنچه در همه اتهامات یاد شده به روشنی دیده می شود، عزم راسخ دستگاه قضایی است بر استفاده حداکثری از قانون جدیدی که نمایندگان! بخوانید (دشمنان) مردم وضع کرده اند.
نمایندگانی که سالهاست چشمان خود را بر این مفاد اعلامیه جهانی حقوق بشر بسته اند:
ماده ۱۸: هر انسانی محق به داشتن آزادی عقیده، وجدان و دین است.
ماده ۲۰: هر انسانی محق به آزادی گردهمایی و تشکیل انجمنهای مسالمتآمیز است.
همکاران ما در این کمیته ضمن محکوم کردن هرگونه رفتار وعملی در راستای حصر آزادی، سرکوب، خشونت، بازداشت، شکنجه، احکام ناعادلانه وجرم های سازمان یافته علیه دگراندیشان،دولت جمهوری اسلامی ایران را موظف میدانند به انجام
۱- آزادی بدون قید و شرط تمامی زندانیان سیاسی – عقیدتی
۲- پیروی از قوانین پذیرفته شده توسط جامعه جهانی، و لغو قوانین مغایر با آزادی عقیده و مذهب.
۳- برقراری و اجرای مفاد منشورجهانی حقوق بشر و کنوانسیون های ان
اعضای کمیته همراه و همصدا با تمامی باورمندان به حقوق انسان (ذاتی و شهروندی)، اعلامیه جهانی حقوق بشر و کنوانسیون های آن برای دستیابی به خواسته های خود از هرکوششی فروگذار نخواهند کرد زیرا دلیل اصلی اینگونه بیعدالتی ها را در ساختار دولت جمهوری اسلامی ایران و قوانین تبعیض آمیز آن می دانند.
1332
کانون دفاع از حقوق بشر در ایران
کمیته دفاع ازحقوق پیروان ادیان
ماهنامه سیاسی و مدنی قدرت حق
نشریه مستقل هواداران حقوق بشر
ما هواداران مستقل حقوق بشر، خواهان احترام به حقوق ذاتی (حقوقی که در زمان زایش همراه ماست چون نفس کشیدن، دیدن، شنیدن، رشد، احساسات و ... ) و شهروندی (وظیفه جامعه برای امکان رشد حقوق ذاتی چون امنیت زندگی، رفاه، بهداشت، آموزش، پرورش و...) انسان ها هستیم.
برای آگاهی در زیر چند ماده از اعلامیه جهانی حقوق بشر را اعلام می کنیم
دادگاه تجدیدنظر؛ بنجامین بریر به ۸ سال و ۸ ماه حبس محکوم شد خبرگزاری هرانا – شعبه ۷